مرحله اول:
به دو عدد لاشتک، یک عدد چوب و صفحه کاغذ نیاز دارید.
مرحله دوم:
تخممرغ را روی کاغذ قرار داده و چوب را روی طول تخممرغ قرار داده و کمی فشار دهید.
مرحله سوم:
دو طرف سیخ چوبی را با لاشتک محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.
مرحله چهارم:
با برداشتن چوب و لاشتک ،
تخممرغ پخته شده به صورت شکل شماره 4 درمیآید.
در مرحله پنجم:
تخممرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.
در مرحله ششم:
تخممرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر