مواد لازم
آرد ترمیده 400 گرام
پیاز دو عدد
کچالو دو عدد
نوش پیاز یکدسته خورد
مرچ تازه یکعدد
مرچ دلمه یک عدد متوسط
پولی یک قاشق خورد
مرچ سیاه یک قاشق خورد
تخم گشنیز یک قاشق خورد
پالک مقدار کم
روغن و نمک و
رنگ شرین به قدر ضرورت
طرز تهیه
آرد ترمیده را با آب مکس
کرده مرچ و نمک و رنگ شرین را به آن گد کنید. به تعقیب آن تمام مواد دیگر را
خورد کرده به آن علاوه نمایید آنرا خوب مخلوط کرده یک یک قاشق به روغن سرخ کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر