۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۴, سه‌شنبه

پکوره کچالو




پکوره کچالوی رنده شده
مواد لازم
کچالو                 نیم کیلو
تخم مرغ             سه عدد
آرد ترمیده           300  گرام
پیاز                      3 عدد متوسط
رومی                  3 عدد متوسط
پولی ، نمک ، مرچ ، تخم گشنیز و روغن به قدر ضرورت.
طرز تهیه
کچالو و پیاز و رومی را رنده و یا در ماشین سلاته خورد کنید . تخم و آرد و خمیر مایه و مرچ و نمک و تخم گشنیز را مخلوط و با کمی آب گرم خمیری به غلظت ماست نمایید . کچالو پیاز رنده شده را هم در این خمیر مخلوط کنید.نیم ساعت بگذارید تا کمی برسد.بعد از این مایه یک یک قاشق به روی روغن داغ هموار کرده سرخ نمایید. آنرا با چکنی گشنیز و یا ترکاری نوش جان نمایید.
پکوره کچالوی جوشانده
مواد لازم
کچالو                 نیم کیلو
تخم مرغ             سه عدد
آرد ترمیده           200  گرام
سیر                  به قدر ضرورت
پولی ، نمک ، مرچ ، تخم گشنیز و روغن به قدر ضرورت.

 طرز تهیه

کچالو ها را 50 فیصد جوشانده بعد آنها را حلقه حلقه قطع کنید . بعد آرد را و متباقی مواد را با آب گرم خمیری به غلظت ماست تهیه کرده  و هر توته کچالو را به آن غوطه کنید و در روغن سرخ نمایید. باید گفت که خمیر را نیم ساعت قبل از سرخ کردن آماده سازید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر