۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۴, سه‌شنبه

پکوره سینه مرغ


پکوره سینه مرغ
مواد لازم
سینه مرغ          یک کیلو
آرد                     300 گرام
تخم                    یکدانه
سرکه                یک قاشق غذاخوری
مرچ سیاه           یک قاشق چایخوری
رنگ شرین          مقداری که خمیر را رنگ دلخواه دهد
نمک و روغن به قدر صرورت
طرز تهیه
در کرایی مقدار کمی روغن داغ نموده توته های برش شده مرغ را که قبلاَ با نمک و مرچ اخته شده تفت دهید تا کمی نرم شوند. بعد آنرا سرد ساخته در خمیر رقیقی که از آرد، تخم ، رنگ شرین و مرچ ساه ، سرکه و نمک درست شده غوطه داده و در روغن سرخ کنید و آنرا با کاهو، لیمو، رومی در یک غوری تزیین کنید. بیشتر مردم خوش دارند انواع پکوره را با یکنوع چکنی صرف کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر