۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۸, شنبه

کباب لوبیا




مواد لازم:
لوبیا                                     500 گرام
تخم                                      3 عدد
آرد نخود یا آرد سخاری              100 گرام
پیاز                                      3عدد متوسط
مرچ سیاه – تخم گشنیز – روغن و نمک به قدر ضرورت
طرز تهیه
لوبیا را بخار دهید تا خوب نرم شود آنرا با پشت قاشق یا ماشین خورد بسازید . پیاز را از ماشین سلاته کشیده به آن علاوه نمایید. تخم ها را خوی لت زده همچنان به آن بریزید. مرچ و نمک و تخم گشنیز را به آن علاوه نموده و خوب گد کنید.از این خمیر  به اندازه چهارمغز برداشته و آنرا به شکل گرد یا بیضی در آورید. پشت و روی آنرا به آرد بزنید و به روغن سرخ نمایید. از روغن کشیده روی کاغذ جاذب مثل دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن جذب شود.بعد با لیمو، بادرنگ و رومی در یک غوری زینت دهید.
نکته: اگر خواسته باشد در این خمیر میتوانید مقداری کچالوی جوشانده را بعد از کشیدن از ماشین علاوه نمایید. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر