۱۳۹۲ خرداد ۱۷, جمعه

پیزای سمارق

 


مواد لازم
سمارق            یک قوطی 200 گرامه
آرد ترمیده        300 گرام
شیر                200 گرام
دلمه                یکدانه
زردک             یکدانه
کرم                یک توته متوسط
پنیر پیزا           100 گرام
زیتون سیاه بی دانه   قدر دلخواه
رومی تازه          یکدانه
خمیر مایه           نیم قاشق چایخوری
روغن زیتون        3 قاشق غذا خوری 
ساس پیزا             قدر ضرورت
طرز تهیه
خمیری از شیر و آرد و مقدار کم نمک و خمیر مایه تهیه کنید.برای یک ساعت بگذارید تا کمی برسد.همه ترکاری ها را جدا جدا در ماشین سلاته خورد کنید اما رومی را با کارد به توته های نسبتاً بزرگتر قطع نمایید.خمیر را  هموار کرده ساس را روی آن بمالید بعد مقداری از زردک،کرم و مرچ دلمه خورد شده را روی آن هموار کنید.همچنان توته های سمارق- رومی را نیز روی آن بگذارید.مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و زیتون ها را هم روی آن دیزاین کنید.پقالب داش را داغ و پیزا را روی آن قرار دهید.بهتر خواهد بود که خمیر را در شروع روی قالب چرب ترتیب کنید.آنرا در داش قبلاً داغ شده به دمای 200 درجه قرار دهید.بعد از 15 دقیقه پنیر را تراشک نموده روی آن بریزید و دوباره برای 5 دقیقه به داش بگذارید تا پنیر ذوب شده پیزا پخته گردد. فراموش نکنید که بعد از چیدن مواد روی خمیر میتوانید مرچ سیاه و کمی نمک روی آن بپاشید. باید خاطر نشان کرد که مدت پخته شدن پیزا به داشی که استفاده می کنید ارتباط دارد .با امتحان میتوانید وقت پخته شدن دقیق آنرا بیایبد.            

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر