۱۳۹۲ مرداد ۱۶, چهارشنبه

کدوی داشی

مواد لازم
کدوی اخته شده
کدوی زرد شرین         یک توته
سیر                       4 دندانه
مرچ سیاه                 نیم قاشق چای خوری
نمک                      قدر ضرورت
روغن زیتون            دو قاشق غذا خوری
چکه                      مقدار ضرورت
طرز تهیه
من این غذا را همین حالا پختم و عکس هم از آن آماده کردم.تهیه آن خیلی ساده است.کدو را پوست کرده به مربعات به ضخامت نیم سانتی قطع کنید.آنرا با سیر کوبیده شده، مرچ سیاه و نمک و روغن زیتون به مدت 15-20 دقیقه اخته کنید و در پتنوس داش بچینید.داش به درجه حرارت 250 درجه قبلاَ داغ شده برای مدت 15 دقیقه آماده میشود.به یک قاب چیده بالای آن چکه بزنید.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر