پودر کیک
یک قاشق مرباخوری
وانیل نیم قاشق چایخوری
شیر یا ماست 100 گرام
دانه کنجد یا خشخاش مقدار ضرورت
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید کمی بهم بزنید بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا شکر حل شده مایع کمی گرم شود . بعد مایع را از آب خارج کرده و باز هم آنرا خوب بهم بزنید تا مخلوط سرد شود و بعد آرد را آهسته آهسته بریزید و مخلوط کنید رنگ شیرین و پودر کیک و وانیل را در شیر یا ماست حل کرده ، داخل مخلوط گد کنید و در آخر کار مسکه را کمی نرم کرده به مخلوط اضافه نمایید. بعد آنرا در قالبهای کوچکی که قبلا چرب شده اند بریزید و روی آن دانه کنجید بریزید . قالبها را در پطنوس داش چیده و داش را با حرارت 300 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. کیک ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج کنید. شما میتوانید از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.
وانیل نیم قاشق چایخوری
شیر یا ماست 100 گرام
دانه کنجد یا خشخاش مقدار ضرورت
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید کمی بهم بزنید بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا شکر حل شده مایع کمی گرم شود . بعد مایع را از آب خارج کرده و باز هم آنرا خوب بهم بزنید تا مخلوط سرد شود و بعد آرد را آهسته آهسته بریزید و مخلوط کنید رنگ شیرین و پودر کیک و وانیل را در شیر یا ماست حل کرده ، داخل مخلوط گد کنید و در آخر کار مسکه را کمی نرم کرده به مخلوط اضافه نمایید. بعد آنرا در قالبهای کوچکی که قبلا چرب شده اند بریزید و روی آن دانه کنجید بریزید . قالبها را در پطنوس داش چیده و داش را با حرارت 300 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. کیک ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج کنید. شما میتوانید از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر