۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

کلچه نخودی



مواد لازم:
آرد نخود                 یک کیلو
پودر شکر                نیم کیلو
روغن جامد             350 گرم
هیل و وانیل              به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین   به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پودر شکر را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم خوب بزنید، سپس هیل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخود  را در آن بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب مشت بزنید. پس از آماده شدن می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدتنیم روز داخل خریطه پلاستیکی گذاشته بعد با آشگز به ضخامت یک سانتی پهن کرده و قالب بزنید ( میشود از دهن ګیلاش یا قوطی استفاده کنید) ، سپس در طبقه وسط داشی با حرارت 200 درجه ی سانتی گردید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر