۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

کیک ساده



مواد لازم
آرد سفید    
۳ گیلاس کمتر
روغن         یک گیلاس
بوره          یک گیلاس
ماست      یک گیلاس
تخم         4عدد
بیکن پودر   یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه
تخم ها را لت زنید و بوره، پولی و ماست را بالای آن علاوه نموده خوب مخلوط کنید.بعد روغن را گد کنید و بعدش هم آرد را کم کم اضافه نموده خوب گد کنید. قالب داش را کاغذ چرب هموار و خمیر آماده شده را در قالب بریزید .البته مقدار خمیر متناسب به بزرگی قالب باشد.داش را
۲۲۰ درجه سانتی گرید گرم کنید و بعد از اینکه  قالب را داخل داش گذاشتیدحرارت آنرا ۲۰۰ و بعد از۱۰ دقیقه کیک پف کرد. درجه حرارت را کمتر(175درجه) بسازید تا مغز کیک پخته گردد. در ۲۵ دقیقه پخته می شود. کیک باید رنگ قهویی روشن را بگیرید . برای آنکه مطمین شوید کیک پخته شده کارد را به آن فرو برید ببنید که آلوده گی خمیر در آن دیده نشود.میتوانید بعد از توته کردن بالای آن عسل ،پودر ناریال را نیز اضافه کنید. برای بوی خوش کیک میتوانید در خمیر آن مقدار کم پوست لیمو یا نارنج رنده شده را اضافه نمایید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر