۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

کلچه شور



 مواد لازم
- آرد سفید ترمیده       800 گرام
- مسکه                 250 گرام
 - تخم                   3 عدد
- ماست گاوی        150 گرام
) یک قاشق غذا خوری Backpulver- سودا پلی یا بگن پودریا (
- نمک به قدر لازم
- سیاه دانه به قدر ضرورت 
طرز تهیه :
 آرد ، پودر، نمک ، تـخـم و مسکـه با مـاست مخلوط کنید .خمیر را باید خوب با دستان مشت بزنید مالش دهید تا مواد کاملا هم دست شوند . اگر 20 دقیقه بگذارید خمیر حالت بهتر را پیدا می کند. مقداری از آنرا به اشکالی که میخوهید در بیآورید سیاه دانه را روی آن بپاشید.پطنوس داش را چرب کرده روی آن بچینید. داش را به حرارت 200 درجه سانتی گرید گرم کنید و قالب را در آن بگذارید 15دقیقه برای پختن آن کافی است.شما میتوانید نظر به نوع داش تان ، اگر روی کلچه ها کمی سرخی نیاورده باشند کمی بیشتر بگذارید. اما به یاد داشته باشید که روی این کلچه ها زیاد سرخ نمیشوند و روغن آن هم باید هنگامیکه خمیر را درست کردید در روی خمیر بل بل کند یعنی موجودیت روغن با دست تان حس شود و خمیر نرم و روغنی باشد. آنرا میتوانید با چای شرین نوش جان کنید.  





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر