۱۳۹۲ مرداد ۱۵, سه‌شنبه

کیک خرمایی



موادلازم 
خرمای بدون خسته                     30 عدد
آب جوش                                  یک گیلاس پر
مسکه یا روغن آب شده               یک گیلاس  
شکر                                        یک گیلاس
وانیل                                      یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ                                  2 عدد
آرد سفید                                 دو و نیم گیلاس
پودر  کیک                                2 قاشق مرباخوری
چهار مغز جوکوب شده                2 پیاله
شما میتوانید از گیلاس های دسته دار معمولی استفاده کنید.

طرز تهیه
آب جوش را روی خرما بریزید و با پنجه به شکل حلوا دربیارید. پس از آن شکر و تخم مرغ را با وانیل با هم خوب مخلوط کنید سپس آرد و پودر کیک را به آن علاوه و بعد مسکه آب شده را به آن افزود کنید. توسط مکسر خوب گد نمایید تا مواد خمیر  خوب مخلوط شوند و چهارمغز های خورد شده را هم به آن بریزید  .اما خرما را طوری گد کنید که زیاد مخلوط نکنید تا کیک دو رنگ و دیزاین زیبا را به خود بگیرد. بعد خمیر را در قالب بریزید و مقداری مغز چهارمغز را روی آن پاش دهید و در وسط داش که 15دقیقه قبل روشن شده بگذارید ( درجه حرارت 200) بعد از 15- 20  دقیقه پخته میشود بعد از سرد شدن آنرا از قالب بکشید و به اشکالی که دلتان میخواهد برش زنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر