موادلازم
خرمای بدون خسته 30 عدد
آب جوش یک گیلاس پر
مسکه یا روغن آب شده یک گیلاس
شکر یک گیلاس
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید دو و نیم گیلاس
پودر کیک 2 قاشق مرباخوری
چهار مغز جوکوب شده 2 پیاله
آب جوش یک گیلاس پر
مسکه یا روغن آب شده یک گیلاس
شکر یک گیلاس
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید دو و نیم گیلاس
پودر کیک 2 قاشق مرباخوری
چهار مغز جوکوب شده 2 پیاله
شما میتوانید از گیلاس های دسته دار
معمولی استفاده کنید.
طرز تهیه
آب جوش را روی خرما بریزید
و با پنجه به شکل حلوا دربیارید. پس از آن شکر و تخم مرغ را با وانیل با هم خوب مخلوط
کنید سپس آرد و پودر کیک را به آن علاوه و بعد مسکه آب شده را به آن افزود کنید.
توسط مکسر خوب گد نمایید تا مواد خمیر خوب
مخلوط شوند و چهارمغز های خورد شده را هم به آن بریزید .اما خرما را طوری گد کنید که زیاد مخلوط نکنید تا کیک دو رنگ و دیزاین زیبا را به خود بگیرد. بعد خمیر را در قالب بریزید و مقداری مغز
چهارمغز را روی آن پاش دهید و در وسط داش که 15دقیقه قبل روشن شده بگذارید ( درجه
حرارت 200) بعد از 15- 20 دقیقه پخته
میشود بعد از سرد شدن آنرا از قالب بکشید و به اشکالی که دلتان میخواهد برش زنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر