۱۳۹۲ مرداد ۱۵, سه‌شنبه

کیک کنجدی



مواد لازم
آرد سفید                      225گرام
شکر                           200  گرام
مسکه                         150 گرام
تخم مرغ                      4 عدد
رنگ شیرین                  1 قاشق چایخوری
پودر کیک                    یک قاشق مرباخوری
وانیل                         نیم قاشق چایخوری
شیر یا ماست              100 گرام
دانه کنجد یا خشخاش        مقدار ضرورت
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید کمی بهم بزنید بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا شکر حل شده مایع کمی گرم شود . بعد مایع را از آب خارج کرده و باز هم آنرا خوب بهم بزنید تا مخلوط سرد شود و بعد آرد را آهسته آهسته بریزید و مخلوط کنید رنگ شیرین و پودر کیک و وانیل را در شیر یا ماست حل کرده ، داخل مخلوط گد کنید و در آخر کار مسکه را کمی نرم کرده به مخلوط اضافه نمایید. بعد آنرا در قالبهای کوچکی که قبلا چرب شده اند بریزید و روی آن دانه کنجید بریزید . قالبها را در پطنوس داش چیده و داش را با حرارت 300 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. کیک ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج کنید. شما میتوانید از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر