۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

کیک اسفنجی



مواد لازم
تخم مرغ           6 عدد
آرد ترمیده         200 گرام  -
کارن فلور ( آرد جوواری)  دو قاشق غذا خوری
 شکر               200گرام
بیگن پودر         نیم قاشق نانخوری
وانیل               نیم قاشق چای خوری  
روغن مسکه      100 گرام
طرز تهیه
زردی و سفیدی تخم را جدا جدا خوب لت بزنید به زردی ها مقداری بوره را علاوه نموده خوب مخلوط کنید. مقدار بوره باقیمانده را با سفیدی ها تا زمانی خوب مخلوط نمایید که بالا آمده و رنگ سفید را به خود بگیرید و کاملا غلیظ گردد. 
بعد هر دو مخلوط را با هم یکی کنید. در ظرف دیگر آرد ترمیده کارن فلور و بیگن پودر را مخلوط نموده آهسته آهسته بالای مخلوط اضافه کنید.وانیل  و روغن مسکه  را نیز علاوه کنید و زیاد مکس کنید.اکنون خمیر شما آماده است. قالب را چرب کنید و یا کاغذ چرب استفاده نمایید و خمیر را در آن ریخته ، آنرا در داش به مدت 30 دقیقه به حرارات 180 درجه بگذارید. به خاطر داشته باشید که هیچگاه در جریان پختن کیک ، داش را باز نکنید که کیک پوف نمیکند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر