۱۳۹۲ مرداد ۱۵, سه‌شنبه

بغلاوه



مواد لازم
آرد               نیم کیلو
تخم              4 عدد
مسکه           50 گرام
هیل             یک قاشق چای خوری
مغز چهارمغز  200 گرام
پسته خورد شده   100  گرام
شکر             نیم کیلو
طرز تهیه
تخم را خوب لت بزنید و آرد را بالای آن بریزید و خوب بمالید و مسکه را هم گرم کرده در آن اضافه کنید .مشت بزنید تا خمیر یکدستی درست شود آنرا تا نیم ساعت در یک پلاستیک بپیچانید تا سفت گردد. بعداَ خمیر را ذغاله کرده با آشگز  یا ماشین هموار و نازک سازید. چهارمغز را جوکوب کرده و روی خمیر نازک شده هموار کنید بعد خمیر را روی هم فات قات نمایید و بعداَ آنرا لوزی لوزی قطع کنید . پطنوس داش را چرب نموده بغلاوه را در آن بچینید . در حرارت 250 درجه در مدت ده دقیقه پخته میشود. پطنوس را از داش کشیده بگذارید تا سرد شود. شربتی که از قیام کردن بوره قبلاَ آماده شده است روی همه بغلاوه ها بریزید. هیل و پسته میده شده را روی آن پاش دهید.
طرز تهیه شربت بغلاوه
سه  گیلاس آب و  دو  گیلاس  بوره را بالای حرارت بگذارید و جوش دهید. همین که نسبتا غلیظ گردید و روی شربت کف نمود شربت به قیام رسیده است . جوهر لیمو به مقدار بسیارکم با نوک کارد  بالای آن علاوه نموده پس از جوش کوتاه حرارت را خاموش نماید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر