- شیر تازه یک لیتر
- بوره 800گرام
- چارمغز 200 گرام
- پسته 100 گرام
- هیل یک قاشق خورد
- بادام 200 گرام
- مسکه یک قاشق
- بوره 800گرام
- چارمغز 200 گرام
- پسته 100 گرام
- هیل یک قاشق خورد
- بادام 200 گرام
- مسکه یک قاشق
طرز تهیه
یک لیترشیر را با مسکه و بوره مخلوط نموده جوش جوش دهید. بعد از ینکه مخلوط بوره وشیر آب خود را از دست داد و به قیام رسید و رنگ بوره تقریباً نصواری شد دیگ را از حرارت دور و به مدت ۵ -- ۱۰ توسط مکسر ویا ملاقه زود زودشور دهید تا کمی سرد شود بعد چارمغز و بادام جوکوب شده را نیز به آن علاوه کنید.روی پتنوس پلاستیک چرب را پهن و مخلوط آماده شده را در آن هموار کنید و روی آن هیل و پسته بپاشید. بعد از کمی سرد شدن برش بزنزد.
یک لیترشیر را با مسکه و بوره مخلوط نموده جوش جوش دهید. بعد از ینکه مخلوط بوره وشیر آب خود را از دست داد و به قیام رسید و رنگ بوره تقریباً نصواری شد دیگ را از حرارت دور و به مدت ۵ -- ۱۰ توسط مکسر ویا ملاقه زود زودشور دهید تا کمی سرد شود بعد چارمغز و بادام جوکوب شده را نیز به آن علاوه کنید.روی پتنوس پلاستیک چرب را پهن و مخلوط آماده شده را در آن هموار کنید و روی آن هیل و پسته بپاشید. بعد از کمی سرد شدن برش بزنزد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر