۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

شیر پیره از شیر تازه


 - شیر تازه                یک لیتر
- بوره                      800گرام
- چارمغز                  200 گرام
- پسته                   100 گرام
- هیل                   یک قاشق خورد
- بادام                   200 گرام
- مسکه                یک قاشق
طرز تهیه
یک لیترشیر را با مسکه و بوره مخلوط نموده جوش جوش دهید. بعد از ینکه مخلوط بوره وشیر آب خود را از دست داد و به قیام رسید و رنگ بوره تقریباً نصواری شد دیگ را از حرارت دور و به مدت
۵ -- ۱۰ توسط مکسر ویا ملاقه زود زودشور دهید تا کمی سرد شود بعد چارمغز و بادام جوکوب شده را نیز به آن علاوه کنید.روی پتنوس پلاستیک چرب را پهن و مخلوط آماده شده را در آن هموار کنید و روی آن هیل و پسته بپاشید. بعد از کمی سرد شدن برش بزنزد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر