خرما 200 گرام
آرد سفید نیم
کیلو
تخم سه عدد
شکر دو قاشق
هیل نیم قاشق چای خوری
سودا پولی نیم
قاشق غذا خوری
چارمغز جوکوب شده 200 گرام
شیر تازه یک گیلاس
طرز تهیه
دانه خرما را کشیده و آن را توسط مکسر
یا جوشایدن با مقداری کم آب به شکل حلوا در آورید.
شما میتوانید که این کلچه را به شکل زیر نیز درست کنید:
طوریکه خسته خرما را کشیده در جای آن نیم دانه مغز چهارمغز را بگذارید.خمیر را به همین شکل درست کنید ولی اینبار خمیر را زیاد هموار نکنید کافیست تا درجه 4 ماشین هموار کنید. آنرا به شکل مربع برش زده خرمای چهارمغز دار را در داخل آن بگذارید و دو نوک مربع را با هم بچسپانید . کلچه ها را روی پتنوس چرب شده داش بچینید و داش به درجه حرارت 250 درجه سانتی گرم کنید پتنوس را در خانه وسط آن بگذارید. در ظرف 10 دقیقه پخته میشود. متوجه باشید که رنگ آنرا طوریکه در تصویر میبینید عسلی نسازید . میتوانید آنرا با سیرب کاکاو و یا پودر ناریال نزیین کنید.
طوریکه خسته خرما را کشیده در جای آن نیم دانه مغز چهارمغز را بگذارید.خمیر را به همین شکل درست کنید ولی اینبار خمیر را زیاد هموار نکنید کافیست تا درجه 4 ماشین هموار کنید. آنرا به شکل مربع برش زده خرمای چهارمغز دار را در داخل آن بگذارید و دو نوک مربع را با هم بچسپانید . کلچه ها را روی پتنوس چرب شده داش بچینید و داش به درجه حرارت 250 درجه سانتی گرم کنید پتنوس را در خانه وسط آن بگذارید. در ظرف 10 دقیقه پخته میشود. متوجه باشید که رنگ آنرا طوریکه در تصویر میبینید عسلی نسازید . میتوانید آنرا با سیرب کاکاو و یا پودر ناریال نزیین کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر