۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

روت



  مواد لازم
 - آرد سفید          700 گرام 
 - تخم                2 عدد
- بوره                200 گرام
- روغن مایع     100 ملی لیتر
- سودا پولی         نیم قاشق غذا خوری 
 - شیر گاوی        یک برسه حصه گیلاس
- خاشخاش   قدر ضرورت و - سیاه دانه
طرز تهیه  
   تخم ها را برای مدت  ۲ دقیقه لت بزنید  چهارقاشق آنرا برداشته علیحده نگهمیدارید .سپس  بوره را علاوه نموده مخلوط نماید.بعد شیر داغ را اضافه کنید تا بوره در آن کاملا حل گردد.

روغن را  اضافه نموده باز هم مخلوط نمایید.حالا نوبت آرد و سودا پولی است. آرد را کم کم به این مایع اضافه کنید.برای خوشبویی میتوانید وانیل و یا هیل را در خمیر اضاف نمایید.
خمیر هموار شده در پتنوس داش
خمیر آماده شده روت



در این جریان سودا پولی را هم اضافه کرده بروید خمیر روت باید با دست  خوب مالش داده شود. روی خمیر را پلاستیک گرفته برای ۲۰ دقیقه تا گرم شدن داش  اجازه دهید خمیردم بکشد.خمیر را به طور منظم روی پتنوس داش که کاغـذ چرب شده به آن گذاشته شده هموار و روی آنرا با نان پر، نقش و نگار کنید. روی آن خشخاش، سیاه دانه و یا خلال بادام و دانه کنجد بپاشید.به حرارت  200 درجه سانتی گرید  مدت نیم ساعت بگذارید.زمانیکه از داش کشیدید تخمی را نگهداشته بودید به روی آن بمالید تا روت جلادار بیاید دوباره آنرا مدت 10 دقیقه به درجه حرارت کمتر در داش بگذارید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر