مواد لازم
گوشت سرخی گوساله
نیم کیلو
تخم جوشانده
۲ دانه
تخم خام
یکدانه
گشنیز و هر
ترکاری که دوست دارید
مرچ سیاه و نمک و مصاله جات و روغن قدر ضرورت
طرز بهیه
گوشت را کوفته کرده با آن مرچ و نمک و مصله جات علاوه کنید. تخم جوشانده را در لای آن بگذارید طوریکه با کوفته به ضخامت
یک انچ کاملاً پوشانیده شود. کوفته ها را به تخم خام مالیده و بعد به آرد سخاری لول دهید و در روغن
سرخ کنید. هر روی کوفته برای ۵ دقیقه سرخ شود. کوفته ها را در یک غوری با گشنیز ،مرچ
تازه، رومی، پیاز، لیمو و دیگر ترکاری های دلخواه تان تزیین کنید. اشتهای خوب.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر