مواد لازم
قیماق ۱۰۰ گرام
ماینس
۱۰۰ گرام
مکرونی ۲۰۰ گرام
مرچ سیاه، نمک به قدر ضرورت
سرکه
دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون
مقدار کم
رومی
دو عدد
مرچ دلمه
یکنیم دانه سرخ و زرد و سبز
طرز تهیه
مکرونی را مدت ۱۵ دقیقه جوش داده بعد از صاف کردن آنرا با کمی روغ زیتون
مخلوط کنید تا بر یکدیگر نچسپد. رومی و مرچ ها را قطعه قطعه کرده با مکرونی گد کنید
و ساسی را از مخلوط کردن قیماق، ماینس، سرکه و مرچ و نمک ساختید نیز بالای مواد بریزید
و مخلوط کنید . مواد را در یک غوری ریخته اطراف آنرا با گشنیز و لیمو تزیین کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر