طرز تهیه
برنج نیم کیلو
کچالو 2 عدد
پیاز 2 عدد
رومی 4 عدد
متر یک قوطی
زردک 2 عدد
پالک و
گشنیز مقدار کم
روغن، نمک،
مصاله پلوی و نمک چینایی به قدر ضرورت.
مواد لازم
پیاز را در روغن کمی نرم
کنید و رومی را به آن علاوه کنید چرخ داده کمی آب بریزید و در آن متر، زردک و
کچالو را خورد کرده کمی نرم کنید. بعداَ پالک و گشنیز را اضافه کنید و در اخیر
برنج را. آب و نمک آنرا برابر ساخته ، بجوشانید تا آب آن خشک شود و بعداَ 15 دقیقه
دم دهید.
اززحمتکشی های شما جهان سپاس
پاسخحذف