۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

جرمن رول ماهی



مواد لازم
آرد        ۲۰۰ گرام
روغن     مقدار کم
ماهی بیخار   یکدانه ( نیم کیلو)
سرکه      دو قاشق غذا خوری
سیر        ۳ دندانه
زرچوبه    نیم قاشق چایخوری
تخم        دو عدد
طرز تهیه
خمیر را با آرد و کمی روغن به غلظت خمیر بولانی آماده و به نازکی بولانی هموار کنید.
ماهی را با سیر و سرکه و زرچوبه نیم ساعت قبل اخته نمایید. آنرا در تابه چرب پشت و رو کمی سرخ نمایید.
روی خمیر هموار شده را تخم بمالید.
توته های ماهی را که به شکل طویل قطع و سرخ شده اند را در آن بپیچانید و در روغن داغ سرخ کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر