مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرام
روغن مقدار
کم
ماهی بیخار
یکدانه ( نیم کیلو)
سرکه دو
قاشق غذا خوری
سیر ۳
دندانه
زرچوبه نیم
قاشق چایخوری
تخم دو
عدد
طرز تهیه
خمیر را با آرد و کمی روغن به غلظت خمیر بولانی آماده و
به نازکی بولانی هموار کنید.
ماهی را با سیر و سرکه و زرچوبه نیم ساعت قبل اخته
نمایید. آنرا در تابه چرب پشت و رو کمی سرخ نمایید.
روی خمیر هموار شده را تخم بمالید.
توته های ماهی را که به شکل طویل قطع و سرخ شده اند را در آن بپیچانید و
در روغن داغ سرخ کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر