مواد لازم
سیب 2 عدد
کیوی 2 عدد
توت زمینی یا
آلوبالو نیم کیلو
ناک 2 عدد
دارچین 40 گرام
میخک 10 گرام
آرد ترمیده 4 قاشق غذاخوری
بوره 200 گرام
آب به قدر ضرورت
طرز تهیه
آب را جوش دهید. چند دانه
میخک و دارچین در آب جوش بریزید وقتی جوش خورد مزه خود را میکشد. ناک و سیب (پوست
شود) و کیوی را توته توته کرده با آلوبالو را در دیگ علاوه کنید. آرد ترمیده را در
آب حل کنید( غلظت آن کمتر از لیتی) و در ترکیب اضافه نماییدبعد از یکسر جوش سوپ
آماده میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر