۱۳۹۲ خرداد ۱۷, جمعه

کلچه













مواد لازم :
 آرد                 200 گرام
 مسکه           100 گرام
 پودر شکر       100 گرام
 پودر کیک        یک قاشق غذاخوری
 تخم  مرغ        یک عدد

طرز تهیه :
آرد ایلک کرده با پودر شکر و پودر کیک گد نمایید، مسکه را گرم کرده بالای آن بریزید و خوب بمالید کمی آب گرم بریزید تا یک خمیر متوسط نه زیاد سخت و نه هم بسیار نرم درست نمایید به آن شکل کلچه را بدهید . میتوانید در روی آن از مغزیات یا کریم کاکاو استفاده نمایید. بعد در روی کاغذ المونیمی در پطنوس داش چیده و به داش میگذاریم .در 15 دقیقه همینکه روی کلچه ها کمی سرخی آورد، پخته میشود.زردی تخم را لت زده روی کلچه های داغ بمالید تا جلادار شوند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر