۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

حلوای آرد سجی





ارد سجی         نیم کیلو
روغن                300 گرام
شکر                 300 گرام
مغز بادم و چهارمغز   100 گرام
طرزتهیه
روغن را داغ و آرد را در آن سرخ کنید تا آنکه رنگ آرد کمی تیره گردد. بعد به اندازه نیم لیتر آب بریزید و شکر را هم به تعقیب آن. حرارت دهید تا آب کاملاً گردد. بادام پوست شده و مغز چار مغز را نیز اضافه نمایید  و 10 دقیقه در حرارت ملایم بگذارید. اگر خواسته باشید حلوا نرم بیاید مقدر آب را کمی بیشتر بسازید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر