۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

سوپ جواری و سینه مرغ



مواد لازم
گوشت سینه مرغ      نیم کیلو
سیر                        3 دندانه
پیاز                          یکعدد
مرچ سیاه                یک قاشق خورد
دانه جواری              یک قوطی
سرکه                     دو قاشق غذاخوری
سویا ساس            دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ                  6 عدد
نشایسته                 5 قاشق غذاخوری
نمک حسب ذایقه
طرز تهیه
سینه مرغ را با کمی سیر ، پیاز و نمک در مقداری آب تفت دهید تا نرم شوند. آنرا خورد خورد توته کنید و با جواری آماده و بقیه مواد در یک دیک بریزید. یک لیتر آب را هم با آن اضافه کنید. بگذارید بجوشد.بعد نشایسته را در آب حل کرده در جریان جوش روی سوپ بریزید. در اخیر تخم لت زده و سرکه را هم به آن اضافه کنید. سوپ آماده میشود.آنرا در یک کاسه ریخته روی آن سویا ساس اضافه کنید.
نوت: اگر میخواهید سوپ رنگ داشته باشد میتوانید از رنگ شرین زرد استفاده نموده و مقدار تخم آنرا کم بسازید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر