مواد لازم
سینه مرغ نیم
کیلو
گوشت برگر
نیم کیلو
تخم سه
عدد
گالیلا بلانکه
دو عدد
آرد یک قاشق
نوش پیاز
۱۰۰ گرام
مرچ و نمک و روغن به قدر ضرورت
طرز تهیه
سینه مرغ را نسبتا خورد خورد توته کرده در روغن سرخ کنید و گوشت برگر را
هم توته کرده بالای آن بچرخانید.نوش پیاز را خورد کرده و تخم ها را در آن بریزید. گالیله
را هم در آن بیاندازید.بعد هر دو مخلوط را یکجا کرده خوب گد کنید.خمیر را به چهار
قسمت تقسیم نموده هر قسمت را روی تابه هموار کنید و پشت و روی آنرا در روغن سرخ
نمایید. با حلقه های رومی و بادرنگ و لیمو در یک ظرف تزیین کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر