مواد لازم
جگر گوسفند یک عدد
سیر یک غوزه
دمه گوسفند 100 گرام
رومی و مرچ دلمه و مصاله کباب به قدر ضرورت
چوبک یک بسته
طرز تهیه
جگر را به توته های مناسب قطع نموده با نمک و سیر آونگ شده اخته کنید.یک ساعت بگذارید. داش را به درجه 200 درجه سانتی گردی داغ نموده توته های جگر را با توته های دمه ، مرچ دلمه و رومی در سیخ بکشید.پتنوس داش را چرب کرده چوبک های پر شده را در آن بچینید و در داش بگذارید بعد از 20 دقیقه پخته می شود.
نوت: میتوانید به جای جگر از سینه مرغ هم به همین شکل کباب درست کنید و در صورتیکه کباب را روی آتش سرخ می کنید از سیخ های آهنی استفاده نمایید.
جگر گوسفند یک عدد
سیر یک غوزه
دمه گوسفند 100 گرام
رومی و مرچ دلمه و مصاله کباب به قدر ضرورت
چوبک یک بسته
طرز تهیه
جگر را به توته های مناسب قطع نموده با نمک و سیر آونگ شده اخته کنید.یک ساعت بگذارید. داش را به درجه 200 درجه سانتی گردی داغ نموده توته های جگر را با توته های دمه ، مرچ دلمه و رومی در سیخ بکشید.پتنوس داش را چرب کرده چوبک های پر شده را در آن بچینید و در داش بگذارید بعد از 20 دقیقه پخته می شود.
نوت: میتوانید به جای جگر از سینه مرغ هم به همین شکل کباب درست کنید و در صورتیکه کباب را روی آتش سرخ می کنید از سیخ های آهنی استفاده نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر