۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

حلوای زردک به شکل شیر پیره



مواد لازم

زردک    ۲ کیلو
شیر خشک    ۲۰۰ گرام
بادام     ۳۰۰ گرام
بوره   ۳۰۰ گرام
قیماق   یک قاشق غذاخوری
جلی زرد     دو قوطی
مسکه    ۱۰۰ گرام
شیر تازه    یک گیلاس


طرز تهیه

زردک را ماشین یا تراشک کنید یک گیلاس شیر و بادام خلال کرده را بالای آن بریزید.شیر خشک و مسکه را مخلوط کرده بالای این مخلوط بریزید. شکر و کمی هیل را همچنان علاوه کنید. این مخلوط را تا زمانیکه شیر آن خشک شود بجوشانید تا آب آن کاملا خشک شود بعد در پطنوس هموار نمایید و اطراف آنرا پلوانک بزنید تا جلی را که روی آن میریزید ، نریزد

جلی ها را با دو گیلاس آب ده دقیقه بجوشانید.روی همه مواد بریزید و بگذارید سرد شود . بعد برش کرده روی آن ناریال پودر شده بریزید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر