مواد لازم
مسکه یا روغن 250 گرام( یک گیلاس متوسط)
پودر شکر به قدر که شرینی آنرا دوست دارید
آرد به آندازه که در روغن تر شده و غلظت آن طوری
باشد که به مشکل آنرا با کف
دست به شکل گرد درآورد.
هیل به قدر ضرورت
پودر کیک نیم قاشق
طرز تهیه
پودر کیک را با آرد و پودر شکر و پودر هیل مخلوط کرده و
روغن داغ کرده را روی آن میریزیم و گد کرده بروید تا یک خمیر پاشان سخت آماده
شود. بعد آنرا با کف دو دست شکل داده قسمت وسط آنرا فرو ببرید و در آن مغز پسته بگذارید و روی پتنوس چرب کرده داش چیده و در داش که ده دقیقه قبل روشن کردید، قرار دهید در مدت ده دقیقه پخته میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر