۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

کلچه ختایی


مواد لازم
مسکه یا روغن      250  گرام( یک گیلاس متوسط)
پودر شکر           به قدر که شرینی آنرا دوست دارید
آرد                  به آندازه که در روغن تر شده و غلظت آن طوری باشد که به مشکل آنرا با کف دست به شکل گرد درآورد.
هیل                  به قدر ضرورت
پودر کیک           نیم قاشق
طرز تهیه
پودر کیک را با آرد و پودر شکر و پودر هیل مخلوط کرده و روغن داغ کرده را روی آن میریزیم و گد کرده بروید تا یک خمیر پاشان سخت آماده شود. بعد آنرا با کف دو دست شکل داده قسمت وسط آنرا فرو ببرید و در آن مغز پسته بگذارید و روی پتنوس چرب کرده داش چیده و در داش که ده دقیقه قبل روشن کردید، قرار دهید در مدت ده دقیقه پخته میشود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر