پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ه‍.ش.

کرایی ران مرغ



 مواد لازم
ران مرغ             یک کیلو
 سیر                نیم غوزه
زنجبیل تازه        یک شاخه
رومی                یک کیلو
روغن                به قدر ضرورت
نمک و مرچ سیاه به قدر ضرورت
سرکه                دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ران مرغ را دو دو قسمت کرده بعد از شستن با سیر آونگ شده و نمک  و سرکه ، یک ساعت قبل از پختن اخته کنید. روغن را سرخ کرده گوشت را در آن بچرخانید بگذارید تا سر روغن بیاید.بعد زنجبیل را خورد خورد کرده بالای آن اضافه کنید و رومی ها را هم نسبتاً کلان کلان برش کرده اضافه کنید آتش را ملایم بگذارید تا مرغ آهسته آهسته نرم شود ولی توجه نمایید که توته های رومی نشاریده و سالم سالم باقی بمانند بناً آنرا وقتی اضافه کنید که مرغ تقریباًپخته شده باشد.وقتی غذا پخته شد مقداری مرچ سیاه اضافه کرده برا 10 دقیقه دم دهید. میتوانید آنرا با تخم جوشانده و لیمو و مرچ تازه در یک غوری تزیین کنید.
 

کرایی گوشت سرخی

مواد لازم
گوشت سرخی     یک کیلو
رومی                  یک کیلو
سیر                  نیم غوزه
روغن ،مرچ سیاه، تخم گشنیز، زنجبیل تازه و نمک به قدر ضرورت

طرز تهیه
گوشت سرخی را خورد خورد کرده کمی نرم کنید بعد آنرا بالای رومی که قبلاَ در کرایی با سیر و مرچ و رومی ، تخم گشنیز و زنجبیل در روغن پخته شده است بیاندازید و حرارت آنرا ملایم بگذارید تا آهسته آهسته سر روغن بیاید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر