۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

مکرونی با سمارق



مواد لازم

مکرونی    یک قوطی( ۴۰۰ گرامه)
پیاز        دو دانه
سمارق یک قوطی     ۲۰۰ گرامه
دلمه      ۳ عدد سه رنگ
رومی    ۴ عدد
رب     یک قاشق
گشنیز و روغن به قدر ضرورت
طرز تهیه

مکرونی را برای ۱۵ دقیقه در آب نمکدار جوش دهید. پیاز را در روغن سرخ کنید. سمارق را هم جدا سرخ کنید. دلمه های سرخ و زرد و سبز را چهارکنج قطع کرده و رومی را هم چنان اما تخم آنرا دور کنید.
بالای بیاز سرخ شده کمی رب با آب رقیق شده و مرچ سیاه و نمک ریخته و آنرا بالای سمارق بریزید. همه این مواد را با رومی و مرچ دلمه توته شده مخلوط کنید و برای ده دقیقه دم دهید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر