۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

بن کباب



مواد لازم

گوشت کوفته     نیم کیلو

کچالو                دو دانه کلان

نخود جوشانده     ۲۰۰ گرام

تخم مرغ             دو عدد

طرز تهیه چکنی ویژه بن کباب

سیر- گشنیز کمی مرچ تازه را در ماشین سلاته خورد کرده به قدری که در چکنی مطابق ذایقه خود خوش دارید، با ماست یکجا کنید و کمی نمک هم به آن بریزید.

طرز تهیه کباب

گوشت را برای ده دقیقه تفت دهید و کچالو را ۵۰ فیصد بجوشانید و همه را با نخود
از ماشین بکشید. آنرا با مرچ و مصاله و سبزی گد کنید. این مخلوط را هموار کرده به شکل گرد درآورید که ضخامت آن یک انچ باشد.بعد در روغن سرخ کرده در لای نان های گرد پوفی بگذارید. طوریکه نان را دو نیم کرده قسمت بریده شده  با تخم لت زده شده آلوده کرده در تابه چرب شده کمی سرخ کنید. کباب را در لای نان با حلقه های رومی ، بادرنک و چکنی بگذارید و کمی در تابه گرم کرده بعد نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر