۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

حلوای زردک



مواد لازم
زردک                    یک کیلو
شکر                     400 گرام
شیر خشک           200 گرام
روغن                    4 قاشق غذا خوری
بادام و چهار مغز و هیل    به قدر ضرورت
طرز تهیه
روغن را داغ کرده زردک تراشک شده را در آن بریزید  . هیل و شکر را بالا آن علاوه کنید تا آب آن کاملاً تبخیر شده و سر روغن بیاید و بعدش هم مغز جوکوب شده بادام و چهار مغز و هیل را اضافه نمایید ،شیر خشک را طوری بالای آن اضافه کرده بروید که شکل اولی خود را از دست ندهد یعنی به احتیاط مواد را چپه راسته کنید.وقتی شکل گرفت آنرا در یک ظرف بگیرید تا سرد شود.
نوت: میتوانید زردک را جوشانده آنرا پشت قاشق کنید و بعد در روعن بیاندازید.

۱ نظر: