۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

قورمه ترکاری



مواد لازم

گلپی    نیم کیلو

مرچ دلمه  یکدانه

متر     یک قوطی  ۲۰۰ گرامه

پیاز   دو عدد

رومی  دو عدد

سیر      ۴ دندانه

زنجبیل تازه   یک شاخه

زردک     دو عدد

ماست شرین   یک کیلو

مرچ سیاه  یک قاشق چای خوری

زرچوبه        یک قاشق چای خوری

روغن به قدر ضرورت

طرزتهیه
روغن را داغ کرده و پیاز را در آن علاوه تا گلابی شود. بعد رومی توته توته شده ، زرد چوبه، مرچ سیاه ، زنجبیل و سیر را علاوه کنید بعد زردک، کچالو، مرچ دلمه، گلپی، میده شده اضافه کنید و در آخر نمک و ماست را بریزید و برای ۲۰ دقیقه در حرارت مناسب بگذارید تا پخته گردند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر