۱۳۹۲ تیر ۷, جمعه

شیر برنج

این یک شیر برنج ساده است اما بسیار مزه دار. اگر میخواهید شیر برنج دست پخت تان مزه دار باشد باید مقدار شیر آنرا از فورمولی که برای تان میدهم کم نکنید. در صورتیکه مغزباب در خانه دارید میتواند هنگام اضافه کردن شیر آنرا نیز اضافه کنید.
مواد لازم
شیر خشک        300گرام
شیر افری دی     یک پاکت خورد
شکر               200 گرام
برنج لک دوشی      3 گیلاس معمولی چای خوری
 ( ممکن نیم کیلو)
روغن     5 قاشق غذا خوری
خسته و پسته و بادم   به قدر دلخواه
آب به اندازه که در پختن شوله می ریزید.
طرز تهیه
برنج را بشویید روغن را در دیگ ریخته داغ  و بعد در آن آب بریزید وقتی جوش خورد برنج را در آن نرم کنید. شیر خشک را مثل دوغ غلیظ تهیه کرده در برنج آهسته آهسته اضافه و موازی به آن آنرا شور داده بروید وقتی شیر توسط برنج حل شده، جذب شد شکر را هم اضافه کنید.شکر آب شده در برنج جذب می شود در این جریان حرارت را کم کرده میده جوش دهید تا شکل شوله را بگیرد و کاملاً آب آن جذب شود.اما متوجه باشید که هنگام پختن شیر برنج باید آنرا شور داده بروید زیرا کوچکترین غفلت شما باعث سوخته بویی آن میگردد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر