۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

دمپخت ترکاری




طرز تهیه
برنج         نیم کیلو
کچالو       2 عدد
پیاز           2 عدد
رومی       4 عدد
متر            یک قوطی
زردک        2 عدد
پالک و گشنیز         مقدار کم
روغن، نمک، مصاله پلوی و نمک چینایی به قدر ضرورت.
مواد لازم
پیاز را در روغن کمی نرم کنید و رومی را به آن علاوه کنید چرخ داده کمی آب بریزید و در آن متر، زردک و کچالو را خورد کرده کمی نرم کنید. بعداَ پالک و گشنیز را اضافه کنید و در اخیر برنج را. آب و نمک آنرا برابر ساخته ، بجوشانید تا آب آن خشک شود و بعداَ 15 دقیقه دم دهید.

۱ نظر: