۱۳۹۲ تیر ۷, جمعه

پکوره کدو تنبل

در خانه یک توته کدو نتبل داشتم خواستم یک غذای جدید از آن تهیه نمایم .مزه دار بود و نام آنرا پکوره کدو گذاشتم . شما هم تهیه کنید وقت زیاد را نمیگیرد.
مواد لازم
کدو تنبل( کدو های زرد و گرد که کشت مزار آن خیلی شرین و با کیفیت است      یک قاش
آرد                   یک گیلاس
پیاز                   یک عدد متوسط
سیر                  4 دندانه
مرچ سیاه            نیم قاشق چای خوری
خمیر                 یک چهارم حصه قاشق چای خوری
نمک و روغن   به قدر لازم

طرز تهیه
کدو را به توته های مربع شکل به ضخامت یک سانتیمتر قطع کنید آنرا با سیر کوبیده شده و مرچ سیاه ومقدار کم نمک برای 5 دقیقه اخته نمایید.
خمیری به غلظت ماست از آرد - زرچویه - نمک - پیاز رنده شده و خمیر مایه و ( اگر مرچ تازه را دوست دارنیز اضافه کرده میتوانید)تهیبه کنید و نیم ساعت بگذارید تا کمی برسد. بعد توته های کدو را به این خمیر غوطه داده در روغن سرخ نمایید. فکر کنم خوردن آن با چکه بد نباشد با چکنی هم مزه دار است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر