۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

املیت اسپانیایی



مواد لازم

کچالوی ۵۰٪ جوشانده شده

تخم      ۴ عدد

پیاز       دو عدد متوسط 

روغن زیتون و نمک و مرچ به قدر ضرورت

طرز تهیه
کچالو ها را چهارکنج قطع کرده آنرا با پیاز توته شده در یک قاشق روغن زیتون بچرخانید. تخم ها را لت زده ، همراه با مصاله جات به آن علاوه کنید و خوب گد نمایید . بعد کرایی ناسوز را با روغن زیتون چرب کرده مواد را در آن بریزید. یکرویی آن که سرخ شد غوری را به دهن کرایی گذاشته آنرا چپه کنید بعد روی دیگر آنرا در کرایی قرار داده سرخ کنید. بعد آنرا برش کرده با ترکاری های که دوست دارید تزیین نمایید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر