۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

ماهی با ترکاری



مواد لازم

ماهی بیخار      یکدانه متوسط

رومی      سه دانه

کلچه پیاز    یکدانه

بانجان سیاه    یکدانه کلان

مرچ دلمه     یکعدد کلان

روغن،مرچ سرخ و سیاه ، سرکه و سیر به قدر ضرورت

طرز تهیه

پیاز را خورد کرده در روغن کمی سرخ کنید. مرچ دلمه ، رومی را توته توته کرده اضافه کنید. مرچ سیاه و حلقه های بانجان سرخ شده را در آن اضافه نمایید
مقداری حرارت دهید طوریکه توته های ترکاری سالم بمانند. بعد این مخلوط را با ماهی سرخ شده در غوری تزیین کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر