۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

مکس رول


موادضرورت
سینه مرغ    یک کیلو
آرد ترمیده    یک کیلو
ساس ماینس    ۱۰۰ گرام
رومی     نیم عدد
لیمو      یکدانه کلان
سیر     ۴ دانه
شیر    یک گیلاس
نوش پیاز ، ګشنیز ، روغن و نمک به قدر ضرورت
خمیر مایه      نیم قاشق چای خوری
زیتون  ده دانه
مقداری پنیر از هر نوعی که باشد

طرز تهیه
سینه مرغ را خورد خورد توته کرده در روغن سرخ کنید. سیر و نوش پیاز و بعدا گشنیز را میده کرده در آن علاوه کنید. مصاله سبزی و زیتون ها را هم دو دو نصف کرده علاوه نمایید. بعد کمی حرارت داده بگذارید کمی سرد شود و پنیر را اضافه کنید. خمیر نسبتا سختی که از آرد و خمیرمایه و کمی روغن نیم ساعت قبل درست کرده اید به شکل دایره تا درجه ۴ ماشین آش نازک سازید بعد آنرا به ۸ قسمت مثلثی تقسیم کنید و مثلث ها را بار دوم با آشگز هموار نمایید. مواد آماده شده در قسمت قاعده مثلث گذاشته بعد آنرا از همین قسمت لوله نمایید زردی تخم را به آن بمالید و سیاه دانه یا کنجید یا خشخاش روی آن بباشید. پطنوس داش را چرب کرده برای ۱۰-۱۵ دقیقه ( درجه حرارت ۱۸۰-۲۰۰) بگذارید.

۱ نظر:

  1. خواهر عزیز بسیار رسیپی های تان جالب است تنها یک پیشنهاد دارم که هر ریسیپی را همراه با تصویر ان نشر کنید زیادتر خوب خواهد شد.
    باسپاس

    پاسخحذف