۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

سوپ میوه تازه


مواد لازم
سیب         2 عدد
کیوی          2 عدد
توت زمینی یا آلوبالو    نیم کیلو
ناک              2 عدد
دارچین         40 گرام
میخک           10 گرام
آرد ترمیده      4 قاشق غذاخوری
بوره              200 گرام
آب به قدر ضرورت
طرز تهیه
آب را جوش دهید. چند دانه میخک و دارچین در آب جوش بریزید وقتی جوش خورد مزه خود را میکشد. ناک و سیب (پوست شود) و کیوی را توته توته کرده با آلوبالو را در دیگ علاوه کنید. آرد ترمیده را در آب حل کنید( غلظت آن کمتر از لیتی) و در ترکیب اضافه نماییدبعد از یکسر جوش سوپ آماده میشود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر