۱۳۹۲ تیر ۱, شنبه

نرگس کباب



مواد لازم

گوشت سرخی گوساله       نیم کیلو

تخم جوشانده        ۲ دانه

تخم خام               یکدانه

گشنیز  و هر ترکاری که دوست دارید

مرچ سیاه و نمک و مصاله جات و روغن    قدر ضرورت

طرز بهیه
گوشت را کوفته کرده با آن مرچ و نمک و مصله جات علاوه کنید. تخم جوشانده  را در لای آن بگذارید طوریکه با کوفته به ضخامت یک انچ کاملاً پوشانیده شود. کوفته ها را به تخم خام  مالیده و بعد به آرد سخاری لول دهید و در روغن سرخ کنید. هر روی کوفته برای ۵ دقیقه سرخ شود. کوفته ها را در یک غوری با گشنیز ،مرچ تازه، رومی، پیاز، لیمو و دیگر ترکاری های دلخواه تان تزیین کنید. اشتهای خوب.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر