۱۳۹۲ تیر ۷, جمعه

کوفته آلو بخارا

مواد لازم
گوشت کوفته       نیم کیلو
پیاز                 3 عدد متوسط
سیر                 5 دندانه
زردک             دو عدد متوسط
کشمش سیاه - آلو بخارا به اندازه لازم
مرچ سیاه و نمک به قدر ضرورت
طرز تهیه
دو دانه پیاز را سرخ کنید.کوفته را با یکمقدار پیاز رنده شده و مرچ و مصله و سیر و نمک و یکدانه زردک رنده شده خوب گد کنید تا چسپ پیدا کند. بعد به اندازه یک کوفته را در کف دست پهن کرده یکدانه آلو بخارا و 4 دانه کشمش سیاه و کمی پیاز سرخ شده را در بین آن گذاشته به شکل گرد در آورید.اگر تشویش باز شدن آنرا دارید میتوانید در این مرحله روی آنرا با تخم لت زده شده بپوشانید و یا دست خود را به آب نمکی زده و کوفته ها را جور کنید.کوفته های آماده شده را در لعابیکه قبلاً از روغن و پیاز و رب آماده کرده اید با توته های گرد و نازک زردک بگذارید ابتدا حرارت را زیاد تر و بعد از 10 دقیقه تیز جوش ،حرارت آنرا کم بسازید و برای 20 دقیقه آنرا در حرارت ملایم بجوشانید در صورتی که آب آن کم شد میتوانید یک گیلاس آب چوش را در گوشه دیگ بریزید و دیگ را از گوش هایش گرفته حرکت دهید تا همه مواد روی کوفته ها را بپوشاند.
فکر کنم تهیه لعاب را همه یاد دارند و در کوفته عادی همه آنرا تهیه میدارند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر