۱۳۹۲ خرداد ۲۳, پنجشنبه

قابلی ازبکی


برنج                    یک کیلو
گوشت               یک کیلو
روغن کنجد         125 سی سی ( نیم گیلاس آبخوری) اگر نباشد میشود از یک رغن دیگر استفاده کرد.
خلال زردک          یک کیلو
خلال بادام            100 گرام
کشمش              400 گرام
زیره                     مقدار ضرورت
پیاز                      3 عدد متوسط
رومی                  3 دانه متوسط ( اگر نباشد هم شده میتواند)
 نمک به قدر ضرورت         
طرز تهیه
برنج را شسته و در آب گرم و نمک نیم روز پیشتر از پختن تر کنید. کشمش و خلال زردک را قبلاَ در روغن سرخ نمایید. روغن را در دیک انداخته پیاز را در آن سرخ  و بعدا رومی را خورد کرده به آن بریزید و به تعقیب آن گوشت را با مقداری نمک علاوه کرده خوب بچرخانید تا سرخ شود.بعدا یک گیلاس آب انداخته آنرا برای 15 دقیقه بخار دهید تا نرم شود. بعد گوشت را از دیگ کشیده برنج را بالای آبگوشت آن میاندازیم بیاندازید. بعد حرارت را خیلی ضعیف ساخته کمی زیره روی برنج بریزید و گوشت و کشمش ، زردک سرخ شده و خلال بادام را در یک گوشه دیگ گذاشته برای 25-20 دقیقه در حرارت خیلی ملایم دم دهید. بعد مواد را از گوشه دیگ برداشته برنج را در یک غوری بزرگ بکشید و گوشت را در زیر آن گذاشته و کشمش و زردک را روی آن پهن کنید.
نوت: میتوانید کشمش و زردک را بدون سرخ کردن هنگام جوش برنج در دیگ بریزید طوریکه زردک را زیر برنج و کشمش را در روی برنج بریزید و بعداَ هنگام دم دادن آنرا گد کنید.   

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر